Varastotilaa moneen tarpeeseen

Savon Varastovuokraus | Kuopio

Jokainen tarvitsee joskus ylimääräistä säilytystilaa. Pienvarastossa pysyvät tallessa niin kodin irtaimisto kuin yrityksen myyntitavarat.

Vuokravarastojamme voit hyödyntää väliaikaisesti esimerkiksi muuton tai remontin aikana, mutta ne sopivat yhtä hyvin myös pidempiaikaiseen käyttöön. Lämpimät ja valvotut tilamme pitävät irtaimistosi kunnossa ja turvassa säästä ja vuodenajasta riippumatta.

Savon Varastovuokrauksen kolme toimipistettä sijaitsevat keskeisillä paikoilla Kuopiossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Pienvarastojen koot ulottuvat kahdesta neliöstä 20 neliömetriin saakka. Tilojen noin kolmen metrin käyttökorkeus mahdollistaa neliöiden tehokäytön.

Voit vuokrata meiltä varaston lyhimmillään kuukaudeksi, jonka jälkeen voit jatkaa sopimusta haluamaasi päivämäärän asti. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme veloituksetta kuomuperäkärryn käyttöön kahdeksi vuorokaudeksi.

Muuttolaatikot & peräkärryt

Meiltä voit vuokrata muuttolaatikot ja peräkärryt vaativiinkin kuljetuksiin.

Haapaniementie 17,
70620 Kuopio

Sisäänkäynti Jynkänkadun puolelta

Jynkänkatu 9,
70620 Kuopio

Miiluranta 1,
70800 Kuopio

Sisäänkäynti yläpihalla, keltaisen puutalon takaa.

Muut vuokrattavat tilat

Pienvarastojen lisäksi tarjoamme vuokralle vaihtelevia tiloja erilaisiin tarpeisiin, niin työhön kuin vapaa-aikaan. Tutustu tällä hetkellä vapaisiin tiloihin, ota yhteyttä ja kysy lisää!